Buna ziua. In calitate de tert dobanditor al unui imobil al carui act de v-c a fost revocat paulian si urmarit apoi intr-un nou dosar de executare (pentru acelasi debit), am facut contestatie la executare care s-a judecat 2 ani si a fost admisa in apel, desfiintand ultimul dosar de executare. Intre timp am achitat debitul pentru a putea vinde imobilul. Dupa vanzare, s-a admis contestatia la ex, instanta hotarand definitiv ca eu nu sunt debitor si desfiintand tot dosarul, inclusiv somatia imobiliara. Intentionez sa cer intoarcerea executarii si intrebarea este: Daca s-ar admite intoarcerea executarii si suma ar fi retrocedata, acest fapt ar afecta actul de v-c al imobilului? Imobilul a fost vandut cu actul anterior de v-c revocat, dar cu debitul achitat. Desfiintarea ultimului dosar de executare inseamna si anularea procesului verbal de stingere a debitului in baza caruia s-a ridicat sarcina de la imobil. Poate creditorul cere anularea actului de v-c al imobilului si repunerea in situatia anterioara? Multumesc.