1. Am o hotarare definitiva cu nr. x prin care am fost obligat la plata cheltuielilor de judecata de 1000 lei.
Paratii au facut cerere de completare a acestei hotarari intrucat instanta a omis inca 2 chitante.
2. Presupunem ca se va admite cererea de completare si instanta de apel va emite o noua hotarare y prin care sunt obligat la inca 1000 lei.
3. Eu doresc sa atac hotararea x cu recurs - insa daca mi se va admite recursul ce fac cu hotararea y intrucat hotararea y ramane executorie
Nu cunosc procedura in acest caz SAU trebuie sa le atac pe ambele hotarari (x si y ) cu recurs chiar daca am motive de recurs doar pentru hotararea x ?
As dori sa stiu cum se procedeaza cand ai astfel de hotarari si daca se declara recurs pentru ambele?
Potrivit art 444 din Codul de procedura civila cererea de completare a unei hotarari judecatoresti se poate formula in acelasi termen in care se poate declara, dupa caz, apel sau recurs impotriva acelei hotarari.
Astfel, termenul in care veti putea formula calea de atac impotriva hotararii nr. X va fi acelasi cu termenul in care se va putea formula cererea de completare a hotararii.
Impotriva hotararii prin care instanta va solutiona cererea de completare a hotararii se va putea formula, potrivit art 446 din Codul de procedura civila, aceiasi cale de atac prevazuta pentru hotararea prin care s-a solicitat completarea (dupa caz, apel sau recurs).