avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie noua intre linia de hotar si constructia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie noua intre linia de hotar si constructia veche

Buna ziua,
Vecinii mei au construit un bloc in fata casei, au lasat cum au lasat spatiul intre linia de hotar si constructie(doresc sa precizez ca intre casa noastra si linia de hotar sunt aprox. 4 - 4,5 m). Acum vor sa construiasca un garaj pe spatiul ramas de aprox. 3 m, are voie sa construiasca in acest spatiu.
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
SteliM, utilizator
Cel mai recent răspuns: SteliM , utilizator 13:48, 29 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard de beton in spatele casei . ionut4000 ionut4000 Buna ziua , am in mostenire o casa parinteasca construita in anul 1900 care este amplasata cu spatele spre proprietatea vecinului , nu este chiar pe limita de ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde aferent constructiilor si parcare elena.v elena.v Este vreo lege care impune o anumita suprafata de spatiu verde per suprafata construita? De exemplu: daca este o parcela de teren de 2500/3000m patrati, ... (vezi toată discuția)