avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard de beton in spatele casei .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard de beton in spatele casei .

Buna ziua , am in mostenire o casa parinteasca construita in anul 1900 care este amplasata cu spatele spre proprietatea vecinului , nu este chiar pe limita de horar , mai am in spatele casei 30 cm . Problema este in felul urmator , vecinul meu vrea sa isi construiasca gard de beton in spatele casei mele pe linia de hotar , problema este ca ar putea aparea fisuri in peretii din spatele casei daca vecinul se apuca de sapat fundatia gardului . Cum se poate proceda in cazul acesta ? Vecinul vrea ca eu sa demolez casa . Casa este intabulata .
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
ionut4000, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut4000 , utilizator 10:16, 13 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Distanta la care el poate sa faca gardul fata de casa care ar fi ? Am citit undeva ca nu are voie sa sape langa alta fundatie numai la 60 cm , hotarul fiind la 30 cm de casa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren la doar 60 cm de peretele unei case (peretele respectiv are usa si fereastra), constructie la doar 80 cm distanta de perete cu usa si fereastra. cimi_tavita cimi_tavita Recent am cumparat o casa intr-o zona rurala. Casa a fost construita acum mai bine de 30 ani. Fostii proprietari au vandut acum 10 ani o parcela de teren ... (vezi toată discuția)
Limitele unei proprietati si norme de convietuire eftei-03 eftei-03 Buna seara Va rog frumos sa ma lamureasca cineva si pe mine in urmatoarele probleme: 1.) –am o casa veche ,pe care am cumparat-o de la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Edificare gard despartitor marinar72 marinar72 Vecinul meu vrea sa ridice un gard despartitor de ciment intre propritatile noastre, in locul celui existent din plasa de sîrmă (aproape cazut la pămant). ... (vezi toată discuția)