avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ramas dupa parintele decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ramas dupa parintele decedat

Buna ziua
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra cu niste sfaturi. Mama mea a decedat acum o luna de zile si a ramas in urma ei un credit de nevoi personale de 4000 de ron. Creditul nu era incheiat cu garantie, asigurare de viata sau codebitor. Avand in vedere ca nu se va deschide nici o succesiune dupa mama mea, eu pot fi obligata de banca sa ii platesc datoria? Mai doresc sa spun ca mama imi cedase apartamentul in urma cu ceva timp prin contract de vz cu uzufruct. Dupa moartea ei am intrat in drepturi. Deci, eu pot fi obligata de banca sa ii platesc datoria avand in vedere ca nu se va deschide nici o succesiune? Astept sfaturile dvs. Va multumesc mult. Elena M
Cel mai recent răspuns: Roxana341 , utilizator 17:03, 29 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Succesiunea se accepta preluând drepturile și obligațiile defunctului. Nu acceptati mostenirea, nu preluati așadar nici obligații. Răspuns NU ,banca nu se poate îndrepta împotriva dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
Vamultumesc mult pentru raspunsuri. Va doresc o zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)
O avocata ne-a pagubit de un apartament si 18000eur claral claral O avocata a asistat-o pe mama intr-o actiune, i-a castigat increderea, a devenit chiriasa intr-un apartament mostenit de mama, si \\"prietena\\" ei. In 2006, ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii unei persoane decedate care era coplatitor la un credit djpedros djpedros Buna ziua, Mama mea a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea succesiunii. Ea era si coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)