avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Firma fară nici un fel de activitate poprire cont
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Firma fară nici un fel de activitate poprire cont

Bună ziua .Firma mea a fost mereu inactiva .Anul trecut am solicitat certificat constatator si am declarat coduri Caen pt demarare activitați .La Anaf mi-au spus că am datorii vechi .Dar firma mea nu a funcționat deloc .Niciodată ! Ulterior am aflat că in 2010 era o lege forfetară .Cum procedez la tribunal ? Sunt obligată in 2017 să platesc datorii pentru 2010 .Dar prescriere nu există ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prescripția e de 5 ani începând cu anul următor împlinirii acestei perioade. Formulați în termen contestatie la executare dacă v-a trimis sau înmânat un document de unde rezulta suma de plata.
MulțumescMariaioja69 a scris:

VALENTINA MITEA a scris:

Prescripția e de 5 ani începând cu anul următor împlinirii acestei perioade. Formulați în termen contestatie la executare dacă v-a trimis sau înmânat un document de unde rezulta suma de plata.

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar oug 34/2009 neplatit dar eliminat cu oug 87/2010 ContSters384001 ContSters384001 Buna ziua .Firma mea nu a fost suspendata prin ORC dar a fost inactiva cu declaratii depuse in O .Deci fara activitate .In 2016 am scos fisa sintetica si am ... (vezi toată discuția)
Executare administrator firma inactiva ContSters332983 ContSters332983 Buna seara! Va solicit ajutorul in privința unei probleme. In anul 2011 am preluat o firma de la sora mea, am modificat numele, codul CAEN etc. Am dat ... (vezi toată discuția)
Pentru contestație executare silita am nevoie de avocat sau ma pot duce singură ? ContSters384001 ContSters384001 Am primit un răspuns de la Anaf și am depus contestație și copie după răspuns la tribunal .Executorul mi-a spus că degeaba am făcut contestație că ... (vezi toată discuția)