avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru contestație executare silita am nevoie de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru contestație executare silita am nevoie de avocat sau ma pot duce singură ?

Am primit un răspuns de la Anaf și am depus contestație și copie după răspuns la tribunal .Executorul mi-a spus că degeaba am făcut contestație că nu se prescriu datoriile fiscale .Somația și titlul executoriu sunt pe site-ul Anaf de prea mulți ani Nu contează că nu mi-au adus la cunoștință .Eu in 2010 figurez cu impozit forfetar .Sunt 7 ani si nu beneficiez de prescriere .

Cel mai recent răspuns: ContSters384001 , utilizator 17:03, 31 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nevoie de avocat.
Potrivit art. 110 alin. (1) din Codul de procedură fiscală, termenul de prescripţie este de cinci ani
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Potrivit art. 110 alin. (1) din Codul de procedură fiscală, termenul de prescripţie este de cinci ani

Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
ContSters384001, utilizator
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenzi mot-dia mot-dia O amenda din februarie 2003 este prescrisa, daca totusi a avut o somatie in septembrie 2008? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale/prescriptie creante bugetare/contraventie continua ? _IOANA_ _IOANA_ Buna ziua De curand am primit o somatie de la Primarie prin care mi se pune in vedere sa achit 3 amenzi: doua din 2008 si una din 2010. Mentionez ca somatia ... (vezi toată discuția)