avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Buna ziua ! Soția mea după ce a terminat școala a lucrat 6 luni , după care și-a dat demisia pentru a găsi ceva mai bun din partea efortului fizic, dar între timp a rămas gravidă , și m-am interesat la toate instituțiile daca beneficiază de ceva . Toți au spus că nu beneficiază nici macar de 1 leuț .
Va rog să mă lămuriți daca de poate .
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 29 August 2017
Care este data prezumata a nasterii si ce statut a avut in ultimii doi ani anteriori acestei date ( de exemplu, angajata de la .....pana la...... , eleva cursuri zi de la .......pana la ..... etc.) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua indemnizatie de creștere copil, chiar dacă nu mai lucrez de 6 luni de zile? Flor Flor Flor Flor Bună ziua! Îmi doresc din suflet ca cineva care cunoaște legea sau a trecut prin aceeași situație, sa îmi poată da un răspuns clar și sigur! Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt studenta însărcinată in 9 luni și as vrea ... musatanamaria musatanamaria Buna ziua ! Sunt studenta însărcinată in 9 luni și as vrea va rog sa știu ce drepturi banesti am. Știu despre indemnizația de creștere a copilului, dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestre a copilului, mama eleva la postliceala GinaAdelina GinaAdelina Buna ziua! doresc sa stiu daca indeplinesc criteriile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, mentionez ca sunt eleva la zi, anul 3, in cadrul ... (vezi toată discuția)