avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS angajat pe SRL-D
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS angajat pe SRL-D

Buna
Doresc sa stiu ce se intampla daca am un angajat cu salariu brut peste media salariului mediu pe economie pe anul precedent? Mai beneficiez de reducerea pt CAS si daca da cum se calculeaza? Se pune CAS pe diferenta dintre brut - 2681 (cat a fost de exemplu anul trecut) ? Mentionez ca este vorba de SRL-D, cu 2 angajati ctr de munca nedeterminat. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
alinutz182000, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinutz182000 , utilizator 23:32, 29 August 2017
O SRL-D nu plateste CAS datorat de angajator.
Deloc sau plateste pe diferenta? Am mentionat ca brutul depaseste salariu mediu pe economie de anul trecut..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl debutant madylumy madylumy Buna seara, daca in cadrul unui srl debutant, un angajat are un salariu care depaseste salariu mediu brut pe economie din anul anterior( respectiv cei 2298 lei ... (vezi toată discuția)
Srl - d lorip lorip Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. 1. O societate SRL- debutant ce declaratii trebuie sa depuna la trimestru ? 2. Daca are ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 chirvasitu chirvasitu Sunt medic si am CMI , dar sunt si angajat la spital . Mai depun declaratia 600? multumesc (vezi toată discuția)