avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... gratuitate cfr pt. pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

gratuitate cfr pt. pensionari

Buna ziua,
Sotul meu este pensionar cu pensie anticipata partial,beneficiar al Legii 118 si incadrat in gradul II de handicap.Primeste bilete de tren gratuite doar in baza Legii 118,adica 12 calatorii=6 drumuri dus intors.Ma interesa daca nu s-ar putea cumula calatoriile la care ar avea dreptul in fiecare din cele 3 situatii?
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2009
drov, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:01, 4 Octombrie 2009
Si eu m-am mirat cand le-am primit pe toate dar au fost bine primite!
tudorvaleriu a scris:

Si eu m-am mirat cand le-am primit pe toate dar au fost bine primite!

ok

vom vedea
va tin la curent....

multumesc

tied
Eu am primit 6 tichete (3 dus, 3 intors), aferente unei jumatati de an pentru ca intrarea la pensie mi s-a facut incepand cu luna iulie si le-am primit nu prima luna (cand am primit cuantumul adunat pe 4 luni de pensie), ci luna urmatoare, odata cu talonul de pensie simplu.
elga50:
Astea sunt toate, pe un an de zile.
Da, astea sunt toate, 3 calatorii "dus", 3 calatorii "intors". In total, 6 calatorii. :)

Alte discuții în legătură

Cu cat se reduce varsta de pensionare? petea petea La 31 ani si 8 luni de grupa a II a, cu cat se reduce varsta de pensionare exact? (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt beneficiar al indemnizatiei conform dl 118/1990. ... ietam ietam Buna ziua! Sunt beneficiar al indemnizatiei conform DL 118/1990. In acelasi timp, sunt proaspat pensionar limita de varsta sistem public de pensii. Potrivit ... (vezi toată discuția)
Permis calatorie, pensionar cfr Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Posed un peris calatorie pe cfr cod 7.3 cu 24 file. Un drept dobandit din anul 2000 can am iesit la pensie. Vreau sa stiu in anul 2012 cate file de permis ... (vezi toată discuția)