avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INVESTIRE BO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INVESTIRE BO

Am primit o citatie de la judecatorie...in calitate de petent, pentru fond - investire cu formula executorie....nu mi s-a mai intamplat asta la cate BO -uri am investit. Nu trebuie sa se judece fara citarea partilor?

Trebuie sa ma prezint?
Cel mai recent răspuns: Av. NICULESCU-GORPIN , Avocat 05:09, 2 Octombrie 2009
Este obtiunea dvs.Daca au fost corect trimise actele pentru actiune si daca nu sunteti din aceeasi localitate unde se judeca nu este cazul sa fiti prezent .
OK, multumesc!
Ati fost citat pentru ca intuiesc ca ati avut termen intr-una din zilele de protest. Daca nu ati solicitat judecarea in lipsa, ar fi mai bine sa va prezentati. Sau trimiteti o cerere la dosar in care cereti judecarea in lipsa.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin
Da, asa este, era zi de protest atunci.

Pot sa trimit prin posta cererea de judecare in lipsa?
Si totusi nu inteleg de ce m-au citat devreme ce-am trimis cerere investire x2, bo original+copie, timbre, taxa de 6 lei, e adevarat, n-am solicitat judecarea in lipsa, pt. ca la alte bo-uri am ridicat direct investirea si gata.
Da, puteti trimite prin posta, cu scrisoare recomandata cu confirmare de primie. V-am raspuns deja la cealalta intrebare. Nejudecandu-se dosarul pe motiv de protest, automat s-a dispus citarea.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta investire bo robertsega32 robertsega32 am formulat cerere pentru investirea cu formula executorie a unui bilet la ordin. In cerere nu am mentionat ca solicitam si judecata in lipsa. Am primit ... (vezi toată discuția)
Divort incorect, judecat cu paratul in lipsa ContSters101235 ContSters101235 Reclamanta este in contact permanent cu paratul aflat in strainatate, dar nu comunica instantei adresa acestuia pt citare. Se face doar citarea prin ... (vezi toată discuția)
Hotarea cedo in cazurile pilot impotriva romaniei - art. 1 protocol 1 conventie Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)