avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Carte de identitate italiană
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Carte de identitate italiană

Cartea de identitate italiana "non valido al expatrio", imi permite sa trec vama în aeroport?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nelio a scris:

Cartea de identitate italiana non valido al expatrio, mi permite sa treci vama în aeroport?

No ,ti serve un documento valido da quello che so
Traducere moderator:
Nu, iti trebuie un document valabil, din ceea ce stiu.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
buna ziua, depinde unde calatoriti, daca calatoriti pe teritoriul italiei este valabila, daca iesiti in afara Italiei va este necesar documentul de identitate emis de autoritatea competenta cetateniei dumneavoastra, deci cartea de identitate italiana daca nu sunteti cetatean italian nu o puteti prezenta ca document de calatorie in afara Italiei.
~ Conținut șters la cerere ~
Cartea de identitate italiana NU va permite sa treceti frontiera. Folositi carte de identitate romaneasca. (sau pasaport).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..sunt venit din italia cu fata de varsta de 3 ani..cand ... Cafes Cafes Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de 3 ani..cand sa nascut fata l,sotia nu a avut carte de indentitate asa cu nu a putut sa o recunoasca ... (vezi toată discuția)