avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Titlu de călătorie pentru deplasarea cu avionul
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Titlu de călătorie pentru deplasarea cu avionul

In baza unui titlu de călătorie emis de consulatul din Milano, de poate călători cu avionul?
Cel mai recent răspuns: Anca1098 , utilizator 19:57, 11 Noiembrie 2019
ABSURD si ILEGALA , pentru ca in legea 1124 din 2015 privind lista documentelor de trecere si este specificat acest act de calatorie TITRE DE IDENTITE REPUBLICAINE si admis de ROMANIA pentru intrarea in taraatit si iesirea din tara in UE.
Buna seara sotul a depus actele pentru reinoirea pasaportului si cei de la consulat ne-au zis ca pasaportul nu este gata...noi trebuie sa plecam in tara peste 2 zile si apoi sa revenim peste 4 zile...ce ar trebui sa facem...ar fi o solutie sa putem pleca in tara pentru avem deja bilet la avion...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)
Zbor din milano la timisoara cu titlul de calatorie deeniisaa deeniisaa Buna! Am si eu o intrebare. mi-a expirat buletinul si pasaportul. pentru aceea trebuie sa ma intorc in tara. intrevarea este daca accepta compania ryanair ... (vezi toată discuția)
Document de calatorie Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)