Buna am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,mi sa pus sechestru si pe masina ,executoru mia zis ca daca nu predau masina imi face dosar penal se poate asa ceva daca eu am facut contestatie ,eu sper ca instanta sa suspende executarea pina ce vine raspunsu de la CEDO ,acolo mia admis in principiu cererea si a ramas in pronuntare astept un raspuns va multumesc .
Ați solicitat suspendarea provizorie a executării? SE poate vinde și dacă nu exista chei sau acte.Executorul o poate ridica cu o firma de tractare si va adauga cheltuieli de transport ,nu e caz penal.
La CEDO nu cred ca a intrat in pronuntare ci de abia ati depus plangerea sau ati trecut de faza inadmisibilitatii.
Nu se asteapta pana se solutioneaza cauza la CEDO in niciun caz.
Pana atunci masina va fi probabil la fier vechi...
Vedeti cum va aparati in fata instantelor romane daca ati depus contestatie la executare si ati solicitat suspendarea executarii, dar nu mizati pe o asteptare a unei solutii de la CEDO de catre o instanta romana.
Acest lucru este valabil in toate statele semnatare ale CEDO si nu doar in Romania.
Buna va rog inca un raspuns daca se poate ,la CEDO aveti dreptate este in faza de inadmisibilitatii ce inseamna asta si ce sanse sint ca CEDO sa imi dea o solutie buna ,si cu executoru care tot imi zice ca imi face dosar penal daca nui dau masina ,deci nu poate sa imi faca dosar penal ,va rog sa imi raspundeti va multumesc mult .
Buna am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,mi sa pus sechestru pe masina si popriri pe conturi de catre executor ,am facut contestatie si mia admis in parte scoaterea sechestrului la aproape toate ,insa nu a ramas definitiva am facut apel pentru suspendare ,acuma executoru imi cere masina sa o scoata la vinzare ,ca daca nu o dau in 5 zile imi face dosar penal ,intrebare poate sa vinda masina atita timp cit inca ne judecam ,ce sa fac sa io dau ,multumesc .
Cedo
danychelu
Buna in data de 26.05.2016 am formulat o cerere la cedo ,mi-au trimis timbrele si numaru de dosar 31308/16 ,si miau cerut sa mai depun ceva acte ,am depus totu ... (vezi toată discuția)