avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Buna am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,mi sa pus sechestru pe masina si popriri pe conturi de catre executor ,am facut contestatie si mia admis in parte scoaterea sechestrului la aproape toate ,insa nu a ramas definitiva am facut apel pentru suspendare ,acuma executoru imi cere masina sa o scoata la vinzare ,ca daca nu o dau in 5 zile imi face dosar penal ,intrebare poate sa vinda masina atita timp cit inca ne judecam ,ce sa fac sa io dau ,multumesc .
Cel mai recent răspuns: danychelu , utilizator 09:03, 22 Ianuarie 2018
Situatia expusa implica analizarea actelor/inscrisurilor
>i mia admis in parte scoaterea sechestrului la aproape toate
inclusiv la masina?

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Florentina Pomponiu, Avocat
da si masina este admis scoaterea de sub sechestru ,dar nu este definitiva sentinta am facut apel pentru suspendare in totalitate executarea
Daca instanta a dispus ridicarea sechestrului, inclusiv pe masina, si daca nu sunt alte interdictii pe masina atunci puteti vinde masina.
Va multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare danychelu danychelu Buna am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ,mi sa pus sechestru si pe masina ,executoru mia zis ca daca nu predau masina imi face dosar penal se ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare danychelu danychelu Buna am pierdut un proces in care trebuie sa dau 28.000 mi euro ,instanta mia pus sechestru asigurator pe apartament si 4 terenuri ,toate valorind 300.000 mi ... (vezi toată discuția)
Cedo danychelu danychelu Buna in data de 26.05.2016 am formulat o cerere la cedo ,mi-au trimis timbrele si numaru de dosar 31308/16 ,si miau cerut sa mai depun ceva acte ,am depus totu ... (vezi toată discuția)