avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale achizitie titluri necotate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

achizitie titluri necotate

Buna ziua,

Vin catre dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii legate de piata de capital, sunt sigur ca aveti mai multe informatii decat mine.

- este nevoie de o anume certificare / acreditare pentru ca o societate comerciala romana sa poata face achizitii de titluri (in principal obligatiuni corporative, dar si actiuni, etc.) necotate / fara rating?
- daca da, cine emite aceasta acreditare si eventual puteti sa imi recomandati care e legislatia romaneasca care reglementeaza acest tip de achizitii?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Emisiune de obligatiuni de catre o societate comerciala nelistata Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Se pot emite obligatiuni de catre o societate comerciala care nu este listata la Bursa de Valori? Deci, orice societate comerciala pe actiuni care nu este ... (vezi toată discuția)
Optiuni sector privat contra criza Denisa Suciu Denisa Suciu 1. De ce doar sectorul de stat s a sustina masurile drastice de aparare impotriva falimentului statului? Se poate cere ajutorul sectorului privat, dar cum? ... (vezi toată discuția)
Sc plasare forta de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am o dilema. Am un SRL, CAEN 7450, mai exact: Selectia si plasarea fortei de munca. Scopul meu este urmatorul: vreau sa plasez bone ... (vezi toată discuția)