avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reclamație CEJ Alba-Iulia
Discuție deschisă în Executare silită

Reclamație CEJ Alba-Iulia

Am făcut o reclamatie Camerei Executorilor Judecătorești asa cum m-ați sfătuit pentru problema mea, m-a sunat de la biroul dânsei și mi-a spus sa aștept răspuns de la CEJ și ca se mai gândește dacă îmi trimite banii sau nu. Cum e posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:23, 30 August 2017
Impotriva actelor executorului puteti formula actiune in instanta sau, daca sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni formulati plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mai multe procese cu asociatia de propietari vulpita24 vulpita24 In urma expertizelor contabile din dosarele aflate pa rol,la diferite instante cu toate ca reprezinta in fapt aceeiasi cauza,s-au demonstrat diferente ... (vezi toată discuția)
Calomnie Costica33 Costica33 Proprietarul apartamentului vecin cu mine a inchiriat de 2 ani unui golan care ma deranjeaza zilnic si pe care politia l-a sanctionat pentru asta. ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa teo2304 teo2304 Am primit o reclamatie la politie pentru insulta prin telefon(sms),nefondata,fara probe ,in plus persoana care a facut aceasta reclamatie incearca de ani de ... (vezi toată discuția)