avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plângere împotriva primarului fãrã nici un rãspuns
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plângere împotriva primarului fãrã nici un rãspuns

Sunt consilier local într-o comună şi în urma unor abuzuri repetate ale primarului, am făcut o plângere la poliţia din localitate. Plângerea am depus-o cu număr de înregistrare în urmă cu un an şi două luni şi nu am primit nici un răspuns până acum. Am fost la poliţie să mă interesez care mai este situaţia plângerii mele, iar poliţistul mi-a spus că a făcut declinare de competenţă la poliţia din Hârşova. Am mers şi la poliţia din Hârşova să mă interesez, dar poliţistul care se ocupa de caz, după ce a adunat probele necesare, a fost mutat la altă poliţie dintr-o comună apropiată şi cazul a fost dat altui poliţist.
Întrebarea mea este:
Cât timp are voie să ţină dosarul poliţistul şi procurorul până să dea o soluţionare (NUP sau să-l trimită în instanţă) ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:21, 2 Octombrie 2009
Constanta,Constanta,daca si dvs consilierii aveti probleme si nu sunteti ascultati de organe,este grav de tot.deaca la Harsova ,nu a-ti reusit,sesizati IJPConstanta.
Referitor la
Cat timp are voie sa tina dosarul politistul si..
.sunt atatea medode si practici care permit mutarea organului de cercetare,prafuirea dosarului,conditionate de interese si implicatii .
Avand calitatea de petent,aveti dreptul si caile legale la indemana sa formulati plangere sub aspectul tergiversarii cauzei,mai ales daca nu a-ti fost audiat nici la politie.
Dar,avand in vedere toate manifestarile de nemultumire generala,manifestate la cele mai inalte nivele din cadrul autoritatii statului,acele grevoproteste,viitoarele apropiate miscarile anuntate pentru 5 octombrie,urmatoarele manifestari din 20 noiembrie,pe urma alegerile ...,domnule consilier local,credeti ca mai arde cuiva de o plangere formulata in urma cu un si jumatate...
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala! claudia elena claudia elena Fiti draguti in urma cu 6 luni am depus o plangere la Sectia 8 Politie pt vatamare corporala....Am fost chemata la politie si eu si familia mea si 2 ... (vezi toată discuția)
Pronuntare instanta fara audiere martor gigelas gigelas Buna ziua, Un cetatean, X, a fost amendat de catre politia locala,pentru ca ar fi participat la un scandal iscat intre el si fratele sau. In realitate,acesta ... (vezi toată discuția)