avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa si gradina - parcela proprietatea statului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa si gradina - parcela proprietatea statului

Am mostenit o casa cu teren total 410mp din care in teren 94mp este al statului roman .Vrem sa vindem casa si noul cumparator vrea sa nu mai apare si statului roman intabulat .Ce procedura este trebuie sa cumparam de la primarie ?Socri asa au folosit timp de 60 ani..Avem probleme cu vanzare pt ca nimen nu vrea sa cumpere cu terenul al statului roman .in situatia asta cum se procedeaza? Multumesc .Cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
ContSters365742, utilizator
Cel mai recent răspuns: fekete terez , utilizator 12:22, 1 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca socri asa au folosit timp de 60 de an ca uzucapiune au fost platit si impozitul dupa terenul de 94 mp atunci si eu ca mostenitor trebuie sa cer uzucapiune?Multumesc mult .Cu stima
Cer proprietarii, cei care poseda acum.
A fost facuta succesiunea dupa socrii proprietarii sunt acum o fata al socri si un nepot..Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune danabalauta danabalauta Buna seara. Am si eu o problema pe care nu stim cum s-o rezolvam pentru ca fiecare ne zice altceva. In 13.071971 socrii mei au cumparat 372 mp teren si ... (vezi toată discuția)
Proces greu sau nu am stiut cum sa prezentam cauza Klara77 Klara77 Buna ziua ! Vreau sa va cer o parere asupra unui proces care dureaza de mai bine de 8 ani . Incerc sa fiu cat mai clara in prezentare si sper sa aveti ... (vezi toată discuția)
Intabulare gradina iiulian iiulian Buna ziua, Sunt in discutii pentru cumpararea unei proprietati la tara unde proprietarii actuali au doar titlul de proprietate si urmeaza sa se intample ... (vezi toată discuția)