avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale infiintare poprire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

infiintare poprire

Buna ziua ! Daca o persoana este luata in spatiu, si isi ia amenzi, cum le recupereaza primaria ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:04, 30 August 2017
Prin executarea persoanei respective. Nu are importanta ca este sau nu luata in spatiu
Amenzile trebuie recuperate de la debitor,adica de la chirias,si nu de la proprietarul lociuntei deoarece nu el este debitorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană luată în spațiu primește amenzi pe care nu le plătește. poate fi afectat proprietarul? lexev lexev Dacă un chiriaș, să zicem, își face carte de identitate cu domiciliul la adresa în care stă în chirie, adică este luat în spațiu de proprietar, apoi ... (vezi toată discuția)
Domiciliu stabil vs flotant djpitagora djpitagora Chiriasul meu, cu care am incheiat un contract de inchiriere legal, pe termen de 1 an, mi-a solicitat sa-i acord domiciliu permanent, in loc de resedinta ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiul social davidVSnicu davidVSnicu Salut!..Cum pot fi luat in spatiul dk,titularul contractului de inchiriere este sora mea si ea locuieste intr-o garsoniera sociala? (vezi toată discuția)