avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Releveu cu suprafata mult mai mica. Inginerul greseste?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Releveu cu suprafata mult mai mica. Inginerul greseste?

Apartamentul meu a avut initial 89.55 mp utili. Dupa ce s-a renuntat la debara, camara si doi pereti de hol, banuiesc ca s-a mai creat ceva spatiu in plus, poate 1-2 mp.

Cand s-a facut renovarea, s-au facut dulapuri incastrate (tip dressing/closet american) in aproape fiecare camera, iar caloriferele au fost mascate cu rigips+grilaje.

Ma pregatesc de vanzarea apartamentului (prin credit) si am angajat pe cineva sa imi faca masuratorile. Cand a fost gata releveul, surpriza: 81 mp utili.

Cu clientul pregatit, asteptand dupa actele ce i le va prezenta bancii, va dati seama ca a fost un soc enorm si sunt pe calea de a-l pierde.

E normal sa nu includa dulapurile, rafturile incastrate si spatiul in care sunt caloriferele in masuratori? Nu e tot suprafata utila (si "incalzita" am inteles ca se mai numeste) a apartamentului?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:50, 30 August 2017
În releveu nu se include mobila!!
Sunt dulapuri incastrate in perete, facute din rigips, cu dulapuri de lemn. Se mai numesc si dressing sau closet (in SUA). Daca in locul lor era un dulap normal, s-ar fi inclus suprafata, nu?
Releveu înseamnă schita construcției, cu pereți, ziduri, compartimentări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafața neluată în considerare în releveu. inginerul greșește? musli musli Apartamentul meu a avut initial 89.55 mp utili. Dupa ce s-a renuntat la debara, camara si doi pereti de hol, banuiesc ca s-a mai creat ceva spatiu in plus, ... (vezi toată discuția)
Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)
Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)