avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contract cu facultatea, refuz restituire dosar fără ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contract cu facultatea, refuz restituire dosar fără plata a jumătate din taxă

Buna ziua! am nevoie de un raspuns urgent. M-am înscris anul trecut la facultatea de asistență medicală din Craiova, la taxa, am mers 2 saptamani, după care mi s-a zis ca daca nu plătesc prima taxa de 20 de milioane nu o sa mai am acces la cursuri si nu voi mai intra in sesiune. am renuntat si am fost plecată din oras, am.revenit în Ianuarie si am depus o cerere pentru retragerea dosarului, cand am vorbit la secretariat nu mi s-a spus ca va trebui să plătesc vreo taxa, doar sa imi fie acceptată cererea de catre decan. Azi am revenit la facultate, iar cand am mers la contabilitate, mi s-a spus ca trebuie sa plătesc 50% din taxa(20 milioane), în condițiile în care eu am fost anunțată ca voi fi exmatriculata dacă nu voi plati prima taxa. aveam nevoie de dosar pentru a ma înscrie la alta facultate, iar doamna de la contabilitate mi-a zis ca nu pot ridica dosarul pana nu plătesc acea taxa pentru ca am ocupat locul unui alt copil. Acum trebuie sa astept pana saptamana viitoare pana se va lua o decizie de către decan. Ce pot face intr-o astfel de situatie? Este normal ca ei sa imi tina actele pana platesc acea taxa? Mi se pare un santaj felul in care se intampla toate lucrurile astea si cum sunt mustrata sa platesc in felul acesta
Cel mai recent răspuns: Corinna97 , utilizator 15:03, 30 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bac Victor-Dan Victor-Dan Buna seara, Am diploma de bac depusa la o facultate.Pentru a o recupera trebuie sa platesc primul an de studiu,conform contractului. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am renuntat la facultate imediat dupa ce m.am inscris ... dancirja dancirja Buna ziua. Am renuntat la facultate imediat dupa ce m.am inscris si am platit o singura tranșă din taxa totala. Acum, după 5 ani, facultatea imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Student din r. moldova cu permis de sedere expirat diadyaa diadyaa Sunt intr-o situatzie disperata, sunt cetatzeana a Rep. Moldova in sesiunea septembrie am fost admisa la studii postuniversitare de masterat la forma de ... (vezi toată discuția)