avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din magazin în Germania - acuzație falsă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din magazin în Germania - acuzație falsă

Buna ziua, va rog frumos cei care ati patit si stiti despre ce e vorba sa imi raspundeti. Prietenul meu lucreaza in germania ca sofer pentru o firma ce alimenteaza magazine. A fost tinut la negru 3 saptamani dupa care la 1 august i sa facut contract. In tot acest timp de munca a fost platit cu 450€. Ca sa faca rau firmei ca nu la platit a aruncat saci cu gunoi din masina firmei. Dupa o zi a venit politia la usa acuzat de faptul ca i sa facut plangere penala pentru furt. Ce ar putea face sau cum ar pute scapa de aceasta problema. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Helena1234567890 , utilizator 23:21, 30 August 2017
Ce era în saci?
VALENTINA MITEA a scris:

Ce era în saci?
sticle de plastic turtite.
Nu e furt, erau sticlele angajatorului?
VALENTINA MITEA a scris:

Nu e furt, erau sticlele angajatorului?
Nu.. erau sticlele firmei. Gunoi, sticle presate si pungi de plastic. Cineva iar fi zis ca intr'un fel asa ii poate face rau firmei pentru ca nu la platit. Sa arunce gunoiul pe marginea drumului pentru ca in germania imediat suna careva la politie si ii da amenda firmei. El a facut treaba asta pentru ca lucreaza din data de 10 iulie la firma respectiva si acestia pana la ora actuala i'au platit doar 450€.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)