avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Construire gard extravilan fîneață
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Construire gard extravilan fîneață

Cum obțin autorizație de construire gard stâlpi lemn și plasă, și magazie pe structură de lemn pe teren extravilan fâneață de vrea 1380 mp...in realitate fiind o livadă pe vremea colectivizării... lipită de intravilan.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
Gciobanu23, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:01, 31 August 2017
Va duceti la primarie cu actele si cereti eliberarea certificatului de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie de casa pe teren intravilan, categoria faneata stefanalex stefanalex Am cumparat in 2012 un teren de 1604 mp. Acesta figureaza in acte ca teren intravilan categoria faneata. El nu a fost folosit niciodata ca faneata ci ca teren ... (vezi toată discuția)
Valorificare optima extravilan nea_Nelu nea_Nelu Buna ziua Doresc sa construiesc pentru mine si familia mea o mini-ferma care sa cuprinda casa familiala, garaj/magazie, pivnita, o mica balta (cca50mp), ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)