avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului din concubinaj si tatăl străin..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului din concubinaj si tatăl străin..

Buna...am un băiețel de aproape 5 ani,tatăl lui e bulgar,nu am fost căsătoriți,băiețelul trăiește de 3 ani cu mine,tatăl neplătind nimic,nu ne ajuta cu nimic,noi locuim in Germania...problema este ca tatăl ma amenință ca imi ia copilul atunci cand crede ca vreau sa imi refac viata,nu ma lasa sa fac nimic fara acordul lui,imi vorbește foarte urat..eu lucrez in Germania si imi întrețin copilul singura de 3 ani...ce sanse ar fi ca el sa imi ia copilul???va mulțumesc....ce pot face sa nu ma mai amenințe si sa imi inainte bage frica in mine???
Si pot face asta fara aprobarea lui?
Declarația o dați dvs.nu tatăl. Încercați așa, cu actele indicate.
Din ce spuneti, daca ingrijiti copilul si aveti grija de el, nu vad sanse sa va ia copilul, sunt vorbe goale.
Totusi, puteti discuta cu politia locala, vedeti ce va indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc pt copil nascut in ghana io89 io89 Buna ziua. Locuiesc in Ghana cu logodnicul meu ghanez si urmeaza sa nasc in Decembrie 2017. Care sunt pasii care trebuie urmati daca hotarasc sa nasc in Ghana ... (vezi toată discuția)
Cum sa-i fac actele copilului meu fara actele tatalui ciucasraluca ciucasraluca buna ziua ma numesc raluca si am un baietel de un an si 2 luni nascut in spania si recunoscut de tatal acolo. am venit cu baietelul meu in tara pt ca nu am ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de nastere romanesc ALUNDRA09 ALUNDRA09 Buna ziua, avem un baietel de 1 an de zile,nascut in Franta.Deoarece dorim sa facem o vacanta in Romania,ne intereseaza actele necesare pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)