avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere sau suspendare firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere sau suspendare firma?

Buna ziua, am o firma fara activitate si as dori sa stiu daca sa suspend activitatea sau sa o radiez? Ce -mi recomandati? Care sunt pasii atat pentru radiere cat si pentru suspendarea activitatii? Mentionez ca nu o sa mai desfasor activitati pe firma respectiva. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 31 August 2017
Cel mai bine ar fi sa radiati firma definitiv daca nu aveti o perspectiva ca in cateva luni sa mai desfasurati activitati pe firma caci nu se stie ce obligatii o sa mai scorneasca astia de la 1 ianuarie 2018 pentru firme. Va rog sa cititi informatiile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Suspendare succesiva activitate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Ma confrunt cu urmatoarea situatie....in 2010 luna mai am suspendat activitatea societatii iar acum in luna mai 2013 ziua 19 sa incheiat aceasta ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-lichidare srl Marianaaa Marianaaa Am infiintat un srl, eu fiind unic actionar si totodata administratorul firmei..Nu a desfasurat nicio activitate de la data infiintarii si pana in ... (vezi toată discuția)