avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societati afiliate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societati afiliate

Buna ziua! Fiul are societate in Franta, tatal are societate in Romania.Firma din Romania executa un lohn pentru cea franceza.
Sunt considerate aceste firme afiliate? Precizez ca ambii NU detin parti sociale la firma celuilalt!
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
MariaMarcela, utilizator
Cel mai recent răspuns: MariaMarcela , utilizator 12:26, 1 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!E o intreaga isterie cu ""Dosarul preturilor de transfer""!De aici si intrebarea mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul preturilor de transfer MariaMarcela MariaMarcela Tatal are firma in Romania, fiul in Franta.Firma din Romania lucreaza lohn pentru cea franceza. Se face acel dosar al preturilor de transfer?Am colegi care ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua , am o intrebare! O firma romana (A) incheie un contract de executie lucrari cu o firma din Franta (B) ambele societati au cod valid de TVA. Locul ... (vezi toată discuția)
Administrator/actionar in mai multe companii care au relatii comerciale intre ele geea20 geea20 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: in pezent sunt asociat majoritar si administrator in 2 firme cu acelasi cod CAEN (servicii), intr-una dintre ele sunt si ... (vezi toată discuția)