avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Am si eu o intrebare legata de indemnizatia de crestere a copilului. Am 2 contracte unul de drep de autor si unul de angajat. Pe contractul d drept de autor figurez cu 14 luni lucrate, iar pe cel de angajat cu 8 luni lucrate. Sun curioasa cum se calculeaza cumularea a celor 2 contracte? Se face media la ambele si se aduna sau se iau impreuna ambele adica 8 luni de pe un contract si 4 de pe celalat? Daca se salculeaza fiecare separat pe contratul d munca unde am doar 8 luni lucrate se va aduna suma totala si se va imparti la 8 luni? Iar de pe contratul cu drept de autor am in ultimele 12 luni 4 luni fara venit se calculeaza 12 luni in care am realizat venituri sau efectiv ultimele 12 luni?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Anamaria G , utilizator 14:57, 4 Septembrie 2017
indemnizatia este 85% din media veniturilor - 12 luni din 24 de luni de la data nasterii
multumesc pentru raspunsurile si ajutorul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului myhpopescu myhpopescu As dorii sa va adresez o indrebare referitoare la modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului. Eu lucrez cu carte de munca si cu contract de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru luna tatalui( luna 24) teddy44 teddy44 Va rog sa ma ajutati cu modul de calcul a indemnizatiei pentru crestere copil aferenta lunii 24 ( luna tatalui) (vezi toată discuția)
Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)