avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pierdere aur amanet
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pierdere aur amanet

Mi-a expirat un inel in amanet de 10 zile am fost sa il ridic din amanet platind contravaloare acestuia si domnul de acolo acuma imi spune ca nu mai gaseste inelul. Mai pot face ceva dupa ce mi-a expirat contractul de 10 zile ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:53, 1 Septembrie 2017
Nu .
Dupa expirarea termenului contractual asumat,nu mai puteti ridica pretentii
In termenul contractual ,aveati posibilitatea sa solicitati oficial prelungirea termenului initial prevazut
ynocentta a scris:

Dupa expirarea termenului contractual asumat,nu mai puteti ridica pretentii
In termenul contractual ,aveati posibilitatea sa solicitati oficial prelungirea termenului initial prevazut

Am fost sa si prelungesc contractul da de la amanet mi se spune ca nu mai gaseste inelul si vruiam sa vad daca pot face ceva pe alta cale sa recuperez acel inel ?
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Prodan Valentin, utilizator
Dacă nu-l mai găsește este culpa loc.Ce scrie în contract în privința pierderii bunulu ?
Mergeți la ei cu contractul și cereți despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie produse ovidiu lapadatu ovidiu lapadatu Se poate efectua achizitie de produse dupa expirarea duratei de valabilitate a unui contract (daca pe perioada acestuia furnizorul nu a livrat intreaga ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu o constatare amiabila; ulterior plingere pentru vatamare corporala viktornik viktornik Buna tuturor!;apelez la acest forum in ideea unor sfaturi utile. Problema mea suna asa:... am avut un accident rutier la finele lui 2011; am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)