avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reintoarcere dosar pentru judecare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reintoarcere dosar pentru judecare

Am făcut strămutare pentru un dosar care avea revizuire la tribunal. Acest dosar a fost trimis de la tribunal la curte pentru judecarea strămutării. Mi-a fost respinsa strămutarea.
Întrebarea mea este: Se va întoarce dosarul de la curte la tribunal pentru judecarea revizuirii fără ca eu sa fac vreo cerere?
Cel mai recent răspuns: iluana03 , utilizator 12:31, 1 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da!
dosarul este trimis la Curtea de Apel doar pentru judecarea cererii de stramutare. o sa fie retrimis la Tribunal
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
AvTudor_com, utilizator
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare radu26 radu26 am avut un apel in civil care s-a judecat la data stabilita de instanta. ulterior am primit o citatie de la inalta curte ce casatie cu o cerere de stramutare ... (vezi toată discuția)
Revizuire cerere stramutare aidu aidu Pot sa cer revizuirea cererii de stramutare, care a fost respinsa de Curtea de Apel... avand in vedere ca ulterior judecarii sale au survenit dovezi clare ale ... (vezi toată discuția)
Schimbare tribunal judecare apel Claudiu_R Claudiu_R Buna ziua, As dori o recomandare privind oportunitatea schimbarii tribunalului unde se judeca apelul, tinand cont ca am castigat pe fond, partea adversa ... (vezi toată discuția)