avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Este posibil ca un drum comural sa fie închis de un cetățean, blocând astfel și accesul altor persoane către locuințe la care primarul sa răspundă ca nu îl interesează pe el dacă vrem sa le dam în judecata;iar politia comunala sa declare la plângerea noastră către parchet ca noi ca beneficiarii ai drumului nu avem dreptul sa depunem plângere .Vă mulțumesc .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 339 NCP
Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice
(3) {...}aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic.

Pentru aceasta fapta nici nu era nevoie de o plangere, Politia putea sa sesizeze din oficiu
Aveati dreptul sa faceti plangere daca ati suferit o vatamare de pe urma infractiunii.
Chiar si atunci cand nu suferiti o vatamare tot aveti dreptul sa incunostintati autoritatile, prin denunt

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti si depuneti un denunt direct la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de acces fordfiesta fordfiesta Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o prob, Pot face reclamatie la politie ,pt un cetatean care a inchis un drum public ce face accesul catre o propietate ... (vezi toată discuția)
Este lege care să-mi permită să interzic vecinilor să parcheze ... Calin2679 Calin2679 Este lege care să-mi permită să interzic vecinilor să parcheze mașina sau să depoziteze materiale în fața casei mele ? Dacă da care este aceea lege? (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto FlorinSticlea FlorinSticlea Buna ziua, In data de 3 iulie 2017 mi-am parcat masina intr-o parcare in spatelele careia se afla o linie de tramvai. Masina fiind destul de lunga am ... (vezi toată discuția)