avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

Sunt cetatean cu dubla cetatenie -romana si americana-(de cca 7 ani) casatorita cu un cetatean romano-american si avem un copil de 2 luni. Dorim sa revenim in Romania pentru o crestere cat mai sanatoasa a copilului. Ce facilitati avem pentru repatriere atat pentru noi cat si pentru cresterea copilului?

Alte discuții în legătură

Alocatie copil cu dubla cetatenie OanaMiller OanaMiller Am o fetita cu varsta de 14 ani, cu dubla cetatenie romano-americana, domiciliu in SUA. Eu(mama) am dubla cetatenie romano-americana, tatal doar cetatenie ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie magdai75 magdai75 Buna ziua. Am o problema si caut rezolvarea, si am dat peste siteul acesta si am zis sa-mi incerc norocul. Sunt o romanca cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Reguli sedere pt cei cu dubla cetatenie doru51 doru51 Fiica mea are dubla cetatenie ,romano-americana.A intrat in Romania cu pasaport american pt ca cel romanesc era expirat.La intrare in tara a fost informata ca ... (vezi toată discuția)