avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reguli sedere pt cei cu dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reguli sedere pt cei cu dubla cetatenie

Fiica mea are dubla cetatenie ,romano-americana.A intrat in Romania cu pasaport american pt ca cel romanesc era expirat.La intrare in tara a fost informata ca are drept de sedere 90 zile.Fiind aici si-a reinnoit pasaportul romenesc.Intrebarea mea este daca poate sa stea in Romania mai mult de 90 zile,fara sa aiba probleme la iesirea din tara.?
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
doru51, utilizator
Cel mai recent răspuns: doru51 , utilizator 09:13, 8 Decembrie 2023
Da, fiind cetatean roman poate ramane si 15 ani in Romania. De fapt, faptul ca are cetatenie americana nici macar nu conteaza: [ link extern ]
Multumesc.DA ASA ESTE.,Ca si cetatean roman poti sa stai cat doresti in Romania.La iesirea din tara ,ca sa nu ai discutii este bine sa arati ambele pasapoarte.Informatiile le-am primit,la momentul acela de la Politia de frontiera .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie magdai75 magdai75 Buna ziua. Am o problema si caut rezolvarea, si am dat peste siteul acesta si am zis sa-mi incerc norocul. Sunt o romanca cu dubla cetatenie ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie sunt cetatean american si as dori sa stau in ... Seby44 Seby44 Dubla Cetatenie Sunt Cetatean American si as dori sa stau in Romania un an de zile. Ca sa ies si sa intru in Statele Unite trebuie sa folosesc pasaportiul ... (vezi toată discuția)