avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Renovarea claselor unei scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Renovarea claselor unei scoli

Buna ziua,

As dori sa stiu unde pot depune memoriu/plangere/sesizare legata de renovarea claselor.

Situatia este in felul urmator: am o fetita care a inceput anul trecut cloasa 0 la o scoala cu renume (suntem arondati, nu am viza de flotant sau alte mismasuri).

Anul trecut copiii au primit o clasa mizerabila. Am reusit sa mobilizam parintii si am renovat clasa (dulap, draperii, curatenie, reparatii, perne pentru scaune). Contributie financiara si fizica (asta mai putin: din 30 de perechi de parinti, doar 5 au venit sa rezolve).

La sfarsitul anul , scoala a venit cu propunerea sa donam scolii tot ce s-a cumparat. Am fost de-a dreptul revoltata si subiectul a fost inchis.

Acum, a inceput un nou an scolar si, surpriza, am primit o alta clasa la fel de mizerabila!

Sa incep din nou sa strangem bani si parinti care sa ajute la renovare mi se pare coplesitor!

In plus, sunt total revoltata de atitudinea scolii!

E scoala veche, cunoscuta, Poate cere fonduri europene, poate cere bani de la primarie. Chiar nu mi se pare normal sa renovam in fiecare an clasa. Mai ales ca mi se pare o forma se santaj (ni s-a spus ca avem alta clasa ieri (31 august).

Nu mai doresc sa accept situatia, Am trecut o data cu fata cea mare (termina liceul), iar sa incep din nou sa renovez pe banii mei ce ar trebui sa fie gratis si asigurat de... si asta e intrebarea: la cine sa ma adresez?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gm_ignat , utilizator 16:09, 1 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la liceu clopotzel clopotzel Buna ziua As vrea sa va povestesc ce probleme am intampinat acum cand copilul meu a inceput clasa a IX. In prima sedinta din acest an d/na directoare ... (vezi toată discuția)
Memoriu catre inspectoratul scolar Niko1851 Niko1851 Buna ziua. Aveti vreo sugestie/ recomandare pentru intocmirea si transmiterea unui Memoriu pentru a obtine pentru copiii nostri - viitori elevi de clasa a8a- ... (vezi toată discuția)
Reclamatie privitor la cererea de fonduri pentru clasa/scoala MDZ.1976 MDZ.1976 Buna ziua! De la inceput tin sa precizez ca sunt mama unei fetite care este in clasa I, la o scoala de stat. Va contactez cu rugamintea de a ma sfatui cui sa ... (vezi toată discuția)