avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poți sa ieși din țară dacă ai fost prins cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poți sa ieși din țară dacă ai fost prins cu droguri?

Acum cateva zile am fost oprita de politie si prinsa cu un gram de iarba, nu am primit nici o amenda inca, nu am fost dusa la sectie, sunt minora. Pot sa ies din tara dupa toate acestea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:04, 2 Septembrie 2017
Depinde daca vi s a intocmit dosar penal, nu veti putea iesi.
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Alina Simionescu , Avocat
Din ce povestiti dvs, nu veti avea probleme la granita din cauza acestui dosar penal, sa va prezentati cand sunteti citata.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Din ce povestiti dvs, nu veti avea probleme la granita din cauza acestui dosar penal, sa va prezentati cand sunteti citata.

Da, nu par sa existe probleme decat cu minoritatea pentru iesirea din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie droguri de mare risc si cannabis ContSters380925 ContSters380925 Buna ziua, Va rog, in masura disponibilitatii si timpului dvs, sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am o persoana care a fost retinuta de politie si ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)
Ce o sa patesc? am fost prins de două ori cu ''iarbă'' abcdefg098 abcdefg098 Am fost prins cu aproximativ 0.2 grame iarba la inceputul lunii iulie. Am fost dus la sectie, unde am cooperat in totalitate. Inca nu am fost sunat de procuror ... (vezi toată discuția)