avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neplata servicii camion
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neplata servicii camion

Buna ziua
Detin un camion pe care l-am "inchiriat" unei firme. Este numai capul tractor ei folosindu-l sa traga remorcile. Ne-am inteles la plata la 33 zile de la finalul lunii. Initial au avut probleme si m-au rugat sa astept 2..3 luni (persoanele sunt cunoscute deci nu banuiam ideea de teapa).
Au trecut 6 luni si inca nu am vazut nici un ban. Nu am contract dar am dovada profit+ cheltuieli+ salar sofer etc trimis de ei pe mail.
Ce pot face sa imi recuperez banii? Capul tractor..il pot lua oricand ca doar sunt proprietarul...dar cum pot recupera banii? Daca iau si remorca lor ce e cuplata? O pot folosi ca schimb..sau se cheama furt?
Va rog sa ma sfatuiti cu ce cale as avea? Ce posibilitati am in a recupera banii?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: oskark , utilizator 00:03, 3 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns. Asa am sa fac pe viitor, un contract.
Ok, am inteles..dar camionul il pot lua nu? Acesta imi apartine mie si neavand nici contract nu as avea de ce sa ii pasuiesc sau instiintez.
Va multumesc

- editare citat mesaj anterior -
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camion in leasing care a vut accident cu dauna totala laracroft4368 laracroft4368 Am un camion (cap tractor + remorca) luat in leasing. Anul trecut am avut un accident in care asiguratorul a stabilit dauna totala la capul tractor. Evident ca ... (vezi toată discuția)
Lncident in franta Baiceva_Elena Baiceva_Elena Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in privinta politei de asigurare RCA. Camionul nostru a fost implicat intr-un incident, in Franta, deci ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)