avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Facturi emise de cabinet de psihologie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Facturi emise de cabinet de psihologie

Bună ziua,
Dacă sunt membru fondator al unui ONG și am și Cabinet Individual de Psihologie pot tăia facturi de pe cabinet către propriul ONG (Beneficiarii ONG ului sunt copii cu autism, clienți ai mei pentru a căror terapie s-au strâns fonduri iar intre ONG și cabinet am semnat un contract de colaborare)
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 13:35, 23 Septembrie 2017
E ok. Importanta e dovada necesitatii tratamentului psihologic. Astfel, trebuia sa fie un cabinet ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur, daca ONG-ul plateste acele servicii, ca desigur factura o tai platitorului, chiar daca beneficiarul este un tert. Atentie insa la nivelul ONG sa nu fiti tot Dvs. cel care aproba acel contract si preturile ca sa nu fie conflict de interese - sa aveti o decizie de Consiliu Director in acest sens. Daca sunteti membru in CD nu veti participa la luarea acelei decizii. E regula impusa de legislatie. Si sa existe nominalizati expres beneficiarii si natura si cantitatea serviciilor prestate, in anexe la factura sau acte aditionale la contact sau rapoarte de prestare servicii sau comenzi acceptate sau alte asemenea documente, cu respectarea desigur a confidentialitatii ref. relatia psiholog-beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Servicii kinetoterapie (metode complementare) în cadrul unui ong. Elenadoro Elenadoro Servicii kinetoterapie (metode complementare) în cadrul unui ONG pentru autism (vezi toată discuția)
Cum pot achita terapia prin asociatie? deldar deldar Buna seara! Am infiintat un ong pentru a sustine terapia fetitei mele diagnosticate cu autism. Cum pot achita terapia prin asociatie? Mentionez ca am strans ... (vezi toată discuția)