avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile copiilor de refugiați
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile copiilor de refugiați

mama mea a fost nascuta in Bulgaria .fiind fiica ei pot beneficia de drepturile ei de refugiat ? nu am apucat sa ii fac pensia de refugiat .abia acum o saptamina am primit copia de nastere original .ce acte am nevoie ,unde le depun .multumesc
Cel mai recent răspuns: geilan , utilizator 09:43, 3 Septembrie 2017
Mama dvs a fost deportata în străinătate ? Detaliati problema dvs.
Părinți mamei mele erau cetățeni bulgari mama mea în 1940 era un copil .sau refugiat din Bulgaria în România. Nu știu prea multe. Tot ce știu e ca s-au părăsit casa din bulgaria și au fugit în România. În locul casei lor sar fi ridicat o școală. Ce trebuie să fac?va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor alexandervormair alexandervormair Am fost in concubinaj in UK cu o domnisoara de cetatenie bulgara pentru aprox. 3 ani avand o fata de actualmente 10 luni nascuta in Marea Britanie. In luna ... (vezi toată discuția)
Parintii mamei mele (nascuta in romania 1946) au fost refugiati ... Do_Elisabeta Do_Elisabeta Parintii mamei mele (nascuta in Romania 1946) au fost refugiati din Cadrilater in 1940. Bunica a fost de nationalitate bulgara si bunicul roman. S_au refugiati ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)