avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Cum pot obtine un extras REVISAL pe ultimii doi ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 2 Septembrie 2017
Depuneti o solicitare la ITM , la care atasati copia C.I. si dovada platii taxei de 20 lei.
Extrasul se obtine într-un termen de 5 zile de la data solicitării.
multumesc;o precizare:lucrez in alt judet decat cel de domiciliu; pot trimite prin posta
Puteti trimite prin posta la ITM-ul in raza caruia aveti domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca eliza100 eliza100 Buna ziua De curand am semnat un contract de munca As dori sa stiu cum pot verifica daca acest contract este valabil? Este semnat de catre mine si de ... (vezi toată discuția)
verificare incetare contract individual de munca iuliannikky iuliannikky lucrez in alta tara cu contract de munca de un an si am primit o notificare precum ca as fi asigurat in Romania din aceasta cauza pierd dreptul la alocatia ... (vezi toată discuția)
Verificare angajator / angajat andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Cum as putea sa verific daca sunt angajat legal ? Este suficient daca verific contributiile platite pe numele meu pe ultimul an cass, cas, etc? ... (vezi toată discuția)