avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am luat teapa pe Facebook, ce pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am luat teapa pe Facebook, ce pot face?

Buna. Imi spuneti va rog ce as putea face daca am depus bani in cont la o femeie pt niște haine și ea nu mi-a trimis toate hainele ce le-am plătit, mi-a trimis unele ce am vrut altele ce a vrut ea plus ca unele haine sunt rupte,pătate,și f mari(xxl)
Este vb de 150lei..am încercat sa vb cu ea sa ajungem la o înțelegere dar nu vrea,o tine tare și buna ca astea sunt hainele ce le-am vrut. Și acuma a început sa ma și amenințe ca merge și depune plângere penală.. ca am amenințat-o și sandajat-o..desi eu iam spus doar ca daca nu ajungem la o înțelegere merg pe cale legală.. am înțeles ca sunt mai multe doamne care au patit la fel dar niciuna nu au făcut nimic..și se ocupa de mult timp de asa ceva..
pot face ceva in privința asta? Am contul ei,numele și satul/orașul de unde sta și bineînțeles convorbirea cu ea.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Angelaangela2015 , utilizator 21:45, 4 Septembrie 2017
Puteti depune plangere penala pentru inselaciune, atasand discutiile scrise. Precizati ca sunt mai multe persoane care au patit acelasi lucru.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Eu zic ca este vorba de un litigiu civil, nu se poate depune plangere penala in cazul achizitionarii unor haine la care nu se potrivesc masurile sau care au pete.

Multumesc pentru răspuns.
Pot sa depun plângere la poliție, se rezolva ceva sau cum trebe sa procedez?
Ea oricum vinde produse ilegal..din câte știu. Sunt peste 30 de persoane păgubite și tot ea ameninta.. se ocupa de asa ceva de ceva vreme are mai multe conturi de Facebook.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Eu zic ca este vorba de un litigiu civil, nu se poate depune plangere penala in cazul achizitionarii unor haine la care nu se potrivesc masurile sau care au pete.

Buna seara, nu am primit toate hainele ce am și plătit, am primit doar cateva din ce am vrut și restul mi-a trimis ce haine a vrut ea. Iar hainele arată in ultimul hal, rupte,murdare,pătate etc. De asta nu știu încotro sa merg sa depun plângere.
Nu as vrea sa rămână asa sa scape cu basma curată și sa mai minta și alte persoane, azi mi-a trimis mesaj o alta doamna ca nu a primit nici ea ce a plătit. Ia trimis și ei niște haine de șters praful chear mai rău..
Va rog o părere ce as putea sa fac?
Stau foarte departe de ea și in momentul de fata nu as putea merge acolo in caz ca trebuie sa ma prezint la poliția din satul ei. Va rog sa ma ajutați. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am comandat ceva de la o doamnă de pe facebook și ... Maria1235678910 Maria1235678910 Bună ziua! Am comandat ceva de la o doamnă de pe Facebook și i-am pus bani în cont..comanda nu mai vine..doamna tot amână ba că mâine ba că ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - am trimis coletul dar nu am primit banii. marcu-ella marcu-ella Am pus un produs la vanzare pe olx in valoare de 50 de lei si l-am trimis unei persoane din Galati,prin Posta Romana fara ramburs ,deoarece am vorbit cu ea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu contul bancar daniela00 daniela00 am si eu o problema .am dat contul bancar unei persoane iar dansa a tepuit persoane cu contul meu.iar acum pe numele meu este un dosar penal.pot face puscarie ... (vezi toată discuția)