avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard cu vecinul

Våra trecuta a trebuit sa refacem gardul care era din lemn si se darimase partial. Am hotarit comun de acord sa-l facem din plasa de sirma. Am platit partea mea a lucrarii dupa care am plecat in strainatate unde locuiesc de 27 de ani. Dupa un an cind m-am intors am avut surpriza ca mi-a luat din terenul meu. Este vorba de aproximativ 30 cm, pe alocuri poate chiar mai mult. Ce pot sa fac ? Am incercat sa vorbesc cu ei si mi-au spus ca nu mi-e rusine sa fac probleme pentru atita lucru ?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:14, 3 Septembrie 2017
Actiune in granituire cu revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme gard vecin cristi200846 cristi200846 De citva timp am probleme cu un vecin , de fapt de cind s-a intors din puscarie (18 ani-omor ) ne face numai probleme.Intr-o zi am vazut ca demonta un gard de ... (vezi toată discuția)
Penal sau civil? DURICA1987 DURICA1987 Am o nelamurire cu privire la situatia in care ma aflu acum !am cumparat UN teren Ptr a construi o casa,am cumparat totul legal ,am facut proiect Ptr casa ... (vezi toată discuția)
Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)