avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard cu vecinul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard cu vecinul

Våra trecuta a trebuit sa refacem gardul care era din lemn si se darimase partial. Am hotarit comun de acord sa-l facem din plasa de sirma. Am platit partea mea a lucrarii dupa care am plecat in strainatate unde locuiesc de 27 de ani. Dupa un an cind m-am intors am avut surpriza ca mi-a luat din terenul meu. Este vorba de aproximativ 30 cm, pe alocuri poate chiar mai mult. Ce pot sa fac ? Am incercat sa vorbesc cu ei si mi-au spus ca nu mi-e rusine sa fac probleme pentru atita lucru ?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:14, 3 Septembrie 2017
Actiune in granituire cu revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme gard vecin cristi200846 cristi200846 De citva timp am probleme cu un vecin , de fapt de cind s-a intors din puscarie (18 ani-omor ) ne face numai probleme.Intr-o zi am vazut ca demonta un gard de ... (vezi toată discuția)
Vecina a refăcut gardul dintre noi fără să mă consulte. pot să pun plasă de umbrire pe partea mea de gard? Titulinu Titulinu Bună ziua ,vecina mea a refăcut gardul dintre noi fără să mă consulte ,a intrat cu 30 cm la noi în grădină nu mă deranjează nu vreau să discut cu ... (vezi toată discuția)
Penal sau civil? DURICA1987 DURICA1987 Am o nelamurire cu privire la situatia in care ma aflu acum !am cumparat UN teren Ptr a construi o casa,am cumparat totul legal ,am facut proiect Ptr casa ... (vezi toată discuția)