avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie

Buna ziua,
In 15.09.2017 copilu implniste 2 ani.
M-am intors la munca in 1.07.2017. Tatal nu a stat acasa luna de drept.
Care este prima luna in care primesc stimulent? Pana acum nu am primit nimic!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 3 Septembrie 2017
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Din ce luna beneficiaza mama de stimulent de insertie la revenire in activitate? Utilizatoarea Utilizatoarea Buna ziua, mama care se afla in C.I.C, revine la servici cu 4 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani. Tata, desi indeplineste conditiile, nu doreste sa ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie ccc in varsta de pana la 1 an MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. In data de 28 mai 2014 baiatul implineste 1 an (nascut pe data de 28 mai 2013). Eu am optat pt CCC cu ... (vezi toată discuția)