avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Despre declaratia de venit pentru tranzactii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Despre declaratia de venit pentru tranzactii

Vreau sa tranzactionez pe FOREX si vreau să stiu mai multe despre taxele pe care trebuie sa le plătesc. Am auzit despre Declarația 200.

Alte discuții în legătură

Cum se declara veniturile din iqoption ( tranzactii pe piata forex de tip binar) robertg92 robertg92 Am o nelamurire in legatura cu declararea veniturilor din gastigurile de pe platforma IQOption. Este o platforma de tranzactionare de tip binar, dar de curand ... (vezi toată discuția)
Impozit/declarare venit piata forex robertg92 robertg92 Am inceput recent sa tranzactionez pe piata forex. Cum declar veniturile ? Prin declaratia 200 anul viitor? Cum pot evita impozitarea veniturilor , am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Cum sunt impozitate veniturile realizate din forex in romania? nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, as avea o intrebare.. Veniturile din Forex sunt impozitate sau nu? au mai fost intrebari in forum, cu acest tip de intrebare, dar inca nu am gasit ... (vezi toată discuția)