avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se declara veniturile din IQoption ( tranzactii pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se declara veniturile din IQoption ( tranzactii pe piata forex de tip binar)

Am o nelamurire in legatura cu declararea veniturilor din gastigurile de pe platforma IQOption. Este o platforma de tranzactionare de tip binar, dar de curand au introdus si modul forex cel clasic si altele. Se incadreaza la declaratia 200 ( jocuri de noroc ) sau la taxe de forex.

Alte discuții în legătură

Cum sunt impozitate veniturile realizate din forex in romania? nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, as avea o intrebare.. Veniturile din Forex sunt impozitate sau nu? au mai fost intrebari in forum, cu acest tip de intrebare, dar inca nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Forex MedAgh MedAgh Buna Ziua , Eu investesc in Piata Forex, as vrea sa stiu daca trebuie sa platesc impozitu pe venit ....., sa fac persoana fizica sau sa fac o firma , ... (vezi toată discuția)