In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 privind codul de procedura penala am procedat la afisarea prezentei , nefiind indeplinite conditiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr xxx aflat pe rolul instantei Judecatoria xxx
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 3 de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile, pentru inmanarea actelor de procedura la sediu. De asemenea mentionam ca in cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezenati pentru comunicarea actelor in termen de 7 zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen.
Ce inseamna asta? Credeam ca s-a terminat totul... E obligatoriu sa mergi iar dupa atata vreme?
Înseamnă că vi s-a comunicat o citatie. Dacă vi s-a comunicat o citatie însemnă ca dosarul nu a fost soluționat, chiar dacă a trecut mult timp.
Pentru a lua la cunostinta de stadiul de soluționare a dosarului trebuie sa solicitati informații la arhiva instantei, sau puteți verifica dosarul pe portalul instanțelor.
Judecatoria isi face datoria si va citeaza pentru a duce la final procedura penala. Daca tot s-a terminat totul duceti-va si intrati in posesia actelor. NU se stie cum va pot fi de folos...
Buna ziua am primit o citație sa mă prezint art 260 nr135 penală eu sunt plecat din tara dar nu știu despre ce este vorba cineva care m-ar putea ajuta să-mi de-a un indiciu despre ce este vorba ca nu anteleg nimik și nu am fakut nimik aste răspuns multumesc
Instiintare
unPompier
Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ???
In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)