avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua - recuperare bani împrumutați
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua - recuperare bani împrumutați

ma numesc nicolaie si muncesc in israeli si am imprumutat la o persoana o suma de bani ni acum nu dau de ia a desparut a incis telefonul si gata numai stiu undei
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:28, 5 Septembrie 2017
Unde s-a întâmplat acest lucru? Aveți un act prin care ați putea să dovediți acest împrumut? Suma împrumutată care este?
Daca un individ a imprumutat bani de la altul si nu-i mai poate da inapoi, este un litigiu in drept civil (puteti sa-l dati in judecata, dar s-ar putea sa nu merite efortul, mai ales daca el chiar n-are din ce plati). Daca un invidid a imprumutat bani de la 30-50 de persoane sub pretexte mincinoase, atunci este treaba Politiei.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi interpretata ca inselaciune? mariusilie mariusilie Cu ceva timp in urma am cumparat niste bunuri cu plata in rate, de la un magazin, contractul de imprumut fiind facut cu o IFN. Fara giranti, fara altceva. ... (vezi toată discuția)
Escroc sentimental, abuz de încredere Adina1956 Adina1956 Buna ziua. Pe 30 ian 2015 am primit un sms in care un individ aparent cauta \'X\' persoana. I-am raspuns cu \"greseala\" apoi el m-a sunat pentru a-si cere ... (vezi toată discuția)
Poate fi subiect activ al infracțiunii de abuz de încredere o asociație de proprietari? sau reprezentantul legal, de exemplu președintele? alex_bis alex_bis Poate fi subiect activ al infractiunii de abuz de incredere o asociatie de proprietari? Sau reprezentantul legal, de exemplu presedintele? Am platit o suma ... (vezi toată discuția)