avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe si impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe si impozite

Se plateste impozit la vanzarea unui teren arabil in valoare de aprox 200000 ron? Stiu ca taxele notariale le suporta cumparatorul. Eu ca si vanzator am vreo taxa sau impozit de platit?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:21, 5 Septembrie 2017
Dvs, ca vanzator, achitati doar extrasul de carte funciara pentru autentificare (il solicita numai notarul), care costa 40 de lei si puneti la dispozitie actele necesare perfectarii contractului de vanzare cumparare.
De la 1 februarie 2017, nu se mai plateste impozit la vanzari, decat pentru un pret mai mare de 450.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale Miha_81 Miha_81 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns ( orientativ). Ce cheltuieli sunt la vanzarea unui apartament de 150000 ron( taxe + impozit catre stat). ... (vezi toată discuția)
Plata catre notar tutunarudenisa tutunarudenisa La vanzarea unui imobil, o garsoniera, eu in calitate de vanzator, ce taxe trebuie sa achit la notar? Mentionez ca vanzarea este in derulare si, la achitarea ... (vezi toată discuția)
Taxa vanzare imobil ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! in calitate de vanzator a unui imobil,ce taxe notariale sau taxe in general trebuie sa platesc? (vezi toată discuția)