avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele de bloc nu vrea sa plece...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele de bloc nu vrea sa plece...

Buna ziua. Situatia este grava. Presedinta de bloc ne-a lasat fara lumina pe scara si gaze. Intre timp situatia s-a remediat. Locatarii au facut sedinta extraordinara si au ales alt comitet si respectiv alt presedinte dar ea nu vrea sa primeasca procesul verbal si ca atare nu vrea sa predea actele. Blocul nu are bugetul aprobat dar isi ia in continuare salariu. Listele de intretinere nu sunt semnate plus mullte altele. Ce se poate face. Nu putem s-o luam la bataie si am inteles ca politia nu se baga in sitiatia de la bloc.Deci...cum o dam jos? Va rog sa-mi dati un raspuns ca nu se mai poate cu asta.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
craciunescu_1981, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:53, 5 Septembrie 2017
Buna ziua,
Aveti doua posibilitati:
1. va dresati la Primaria locala la serviciul ASOCIATII de proprietari;
2. va adresati instantei.
Are pile in primarie...un anumit consilier care visa sa iasa primar si ca atare raspunsul primariei a fost ca trebuie data in judecata. Intrebarea este cine plateste cheltuielile de judecata si cat dureaza un astfel de proces.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Durata acelui dosar este in functie de incarcarea instantelor 9maxim un an si jumatate).
Costurile le avansati dumneavoastra (asociatia) si le solicitati ca fiind cheltuieli de judecata.
Multumesc pentru raspuns. Speram sa existe o cale mai rapida.
Cum isi ia dna salariul? DIn ce bani? Avertizati administratorul,daca el ii da banii,ca nu este legal si ca nu mai este presedinte.Ca doar nu strange ea banii....spuneti-le oamenilor unde sa plateasca..

Alte discuții în legătură

Admninistratora neinteresat de problemele blocului julie22 julie22 Locuiesc intr`un bloc cu 4 etaje. A fost bloc de nefamilisti, dar de ceva timp s`a dat acordul vanzarii camerelor de aici. De circa 3 luni m`am mutat si eu cu ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie ContSters364287 ContSters364287 Buna ziua, Ne confruntam cu mai multe probleme la nivelul asociatiei pentru conduita si managementul asociatiei. 1. Conduita Noi locatarii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - probleme ancabitere ancabitere in blocul in care locuiesc s-a pus problema reabilitarii terasei blocului intrucat exista astfel de probleme. in urma adunarii generale s-a hotarat ca ... (vezi toată discuția)