Buna ziua,
Administratora blocului in care locuiesc a hotarat sa schimbe liftul sa puna afisaj digital, oglinzi , spoturi.... in valoare de 19.000 de lei .
Eu care locuiesc la parter (4 camere) sunt obligata sa platesc cea mai mare suma din toate apartamentele, 540lei. Nu m-ar deranja sa platesc 1% din valoare avand in vedere ca nu folosesc liftul , dar sa platesc cel mai mult din toate cele 53 apartamente mi se pare inadmisibil.
Va rog sa imi spuneti in ce conditii ma pote obliga sa platesc pentru acest serviciu pe care eu nu il folosesc?
Si ce pot face in continuare, cui ma pot adresa ?
Inca o intrebare la subsolul blocului diversi locatari si-au facut boxe unde tin diverse lucruri de la gunoi la substante inflamabile. Cui ma pot adresa pentru un control deoarece administratora nu ia nici o masura?
Nu stiu in ce masura poate fi obligat sa plateasca 540 de lei pentru niste investitii utile dar care nu sunt necesare. Atat timp cat liftul functioneaza si nu prezinta un risc in folosire sau o posibila degradare din lipsa intretinerii, o asemenea investitie mi se pare stupida. Trei spoturi si o oglinda 19000 de lei.
Mai mult, 19000 de lei la 51 de apartamente rezulta aproximativ 380 de lei si nu 540
Daca cheltuiala a aparut pe lista de intretinere, atunci este obligat s-o plateasca deoarece exista o decizie a comitetului executiv luata ca urmare a hotararilor votate in AG de catre proprietari. Plata unei cheltuieli nu are legatura cu aspectul marfii, ci cu impunerea ei (NoulCod Civil).
540 lei este suma care ii revine dupa repartizarea pe cota-parte indiviza, avand apartamentul cu suprafata cea mai mare, deci cu cota-parte indiviza cea mai mare..
380 lei este o impartire strict la numarul de apartamente, impartire care nu se face niciodata pe liste.
Un lift care a fost vandalizat(asa pare) au scos afisajul , spart oglinda etc., dupa cum ganditi pare ca nu conteaza aspectul si siguranta liftului, atat timp cat functioneaza. Nu este asa. asociatia este obligata ca liftul sa fie dotat/ redotat cu tot arsenalul de siguranta/aspect al liftului conform cartii tehnice al acestuia. La doi ani se face verificare ISCIR si ca sa primiti acord/ autorizatie de buna functionare conform cartii tehnice si legii de siguranta, asociatia trebuie sa redoteze liftul cu tot ce este prevazut in cartea tehnica, altfel nu veti primi autorizare ISCIR