avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda variabila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda variabila

Buna ziua,

Tocmai ce am primit mesaj de la banca unde am rata in care ma anunta in felul urmator: "considerand valoarea venitului virat/nr. tranzactiilor POS, incepand din luna septembrie va informam ca marja va fi de 16,68% iar dobanda va fi de 17,52 %" (adica au crescut); precizez ca am un credit cu dobanda variabila, dobanda ce se va modifica o data la 3 luni in functie de valoarea ROBOR; ce as putea face in aceasta situatie? cum e posibil sa creasca dobanda pe considerentul ca nu am facut prea multe operatiuni/tranzactii cu cardul...va rog sa ma sfatuiti ce am de facut.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
Lorena89, utilizator

Alte discuții în legătură

Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Credit persoana juridica- rescadentare Lilicaa Lilicaa buna ziua, Am un sold ramas la credit de 13.200 lei ron, de la o banca , pe persoana juridica, garantat cu gaj fara deposedare (o masina cu val. de ... (vezi toată discuția)
Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)